Świnia puławska - to motyw przewodni pierwszego sobotniego śniadania, podczas którego klienci mieli okazję poznać poranne danie w nowej odsłonie. Menu specjalnie przygotowane na tę okazję przez Szefa Kuchni Przemysława Kapronia oraz zaproszonych Szefów Kuchni zaprzyjaźnionych lubelskich restauracji, bogate było w naturalne, zdrowe produkty od regionalnych producentów. Podczas spotkania zaserwowano wieprzowinę rasy puławskiej, jaja od kur z wolnego wybiegu, a także polskie warzywa: brukiew, białą rzodkiew, kaszę janowską, oleje lniane i konopne oraz własnego wypieku pieczywo. Na takie pyszności, a także miłe niespodzianki zaprasza Perłowa Pijalnia Piwa przy Browarze, na ul Bernardyńskiej 15a. Miłego oglądania i smacznego!
"Świnia puławska na talerzu" w Perłowej Pijalni Piwa
Wyjątkowa restauracja mieszcząca się przy Browarze, na ul. Bernardyńskiej 15 a wyszła do klientów z kolejną propozycją: sobotnie śniadania Slow Food. Inauguracyjne spotkanie śniadaniowe odbyło się pod nazwą "Świnia puławska na talerzu".
- 21.03.2016 14:50 (aktualizacja 16.08.2023 07:35)
Reklama
Komentarze